Откриване на фирма онлайн?

Вижте тук как можете да намалите разходите си при откриване на нова фирма.
 
откриване на фирма онлайн

Възможно най-добрата информация относно "откриване на фирма онлайн" да намерите тук!

Имайки предвид вашите интереси, екипа ни е подготвил качествена информация в различните раздели на сайта на тема "откриване на фирма онлайн" за вас!

В счетоводни кантори БИ ЕНД СИ СЪРВИС предлагаме на своите клиенти услугата откриване на фирма онлайн. Само за 2 дни можем да открием вашата фирма онлайн. От вас ще се иска само информация за фирмата, нужна за подготовката на документите от наша страна, заверен подпис на управителя на фирмата и документ за входиран уставен капитал. Ние ще свършим всички останали процедури, от подготовката на документите, през входирането им в Агенцията по вписванията към Търговския регистър до излизането на регистрацията на фирмата. Бихме направили и заверката на подписа и внасянето на уставния капитал вместо вас, ако защона предоставяше тази възможност, но към момента това може да се направи единствено лично от управителя.

Каква е процедурата? Вие се свързвате с нас за окриване на фирма онлайн. Ние ви връщаме по пощата файл с необходимата информация по откриване на фирма онлайн, нужна ни за подготовка на документите, както и проформа фактура за нашите услуги. След получаване на информацията за откриване на фирмата и превода по проформа фактурата, ние подготвяме документите, като ви изпращаме и указания за откриване на набирателна сметка (където вкарвате уставния капитал на фирмата), заверка на подписа на управителя, както и плащане на държавната такса към Търговския регистър. В рамките на 1 работен ден ви връщаме връщаме за подпис. Разпечатвате, подписвате,  сканирате документите и ни ги изпращате, заедно с документа за платена държавна такса, за открита набирателна сметка и заверения от нотариус подпис на управителя. След като получим сканираните документи ние ги входираме в Търговския регистър и обикновено в рамките на ден излиза новата фирма. 

За по-обширно разглеждане на страницата ни посетете нашия уеб сайт!

откриване на фирма онлайн




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден