Счетоводна къща Варна

Счетоводител Варна

През 2019 година счетоводна къща B&Si Service отвори шести офис в страната, вече и в морския град Варна, ул. "Чаталджа" № 5 , добре познатото място за всички варненци - срещу цветята на Чаталджа

Изключителен професионализъм, бързина и отзивчивост, са ключовите фактори, които допринасят за развитието на за счетоводните услуги  във Варна като годишно счетоводно приключване , текущо обслужване, регистрации на фирми, данични услуги, отчитане на заплати и други услуги. Заповядайте във варненския счетоводен офис или направете онлайн консултация.

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД  - Контакти на офис Варна

Адрес: Варна, ул. "Чаталджа" № 5

Тел:      0877 115 916

             0877 115 952

​​e-mail: office-varna@bsiservice.eu

Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30
​                               Събота и Неделя: Почивни дни     

 

Защо да изберете нас- счетоводна къщи B&Si Service Варна?

Ние от счетоводна кантора B&Si Service сме вашето надеждно партньорство за всички счетоводни нужди. Нашата счетоводна къща предлага обширен спектър от услуги.

Наш екип от професионалисти не просто извършва задачите, но ги изпълнява с максимална точност и професионализъм, използвайки най-съвременните методи и практики в индустрията. С дългогодишен опит и стремеж към постоянно обновление, ние сме тук, за да ви помогнем да се фокусирате върху развитието на вашия бизнес, докато ние се грижим за вашите счетоводни нужди.

Доверете ни счетоводството на вашия бизнес и се насладете на спокойствие, знаейки, че сте в ръцете на професионалисти. Нека B&Si Service в Пловдив бъде ключът към вашата финансова успех и устойчивост. Свържете се с нас днес и нека заедно изградим по-силния бизнес, който заслужавате."