Счетоводна къща Стара Загора

Счетоводна къща Стара Загора - Счетоводител

Това е деветият офис на нашата счетоводна кантора. Отворихме врати в Стара Загора в началото на  2024 в резултат на търсенето на качествени счетоводни услуги от големи фирми в региона. Намираме се на удобно и място в централната градста част, близко до общината и съда. И тук както и в другите офиси в страната предлагаме изключително ниво на професионализъм, бързина и точност вработата и разбира се индивидуално отношение към всеки клиент. . 

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД  - офис Стара Загора

Адрес:  Стара Загора, бул. "Метрополит Методи Кусев" №48 

Тел:      0877 477 507

​​e-mail: office-st.zagora@bsiservice.eu

Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30

​                               Събота и Неделя: Почивни дни     

 

 

Защо да изберете нас - счетоводна къща "БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД" в Стара Загора - един от най-красивите и бързо развиващи се градове в България?

Брутният вътрешен продукт на човек от населението в областта нараства значително и Стара Загора се нарежда на второто място по този показател. Ние като резултат на това сме постоянно на върха на счетоводните иновации, използвайки най-новите практики и методи. Това гарантира точни и надеждни счетоводни услуги, които се адаптират към бързо променящите се изисквания на съвременния бизнес.

Разбираме, че всеки бизнес е уникален, и затова предлагаме персонализирано счетоводно обслужване. Целта ни е да разберем специфичните ви потребности и цели, за да предоставим индивидуални решения, които най-добре отговарят на вашите изисквания.

"БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД" се стреми да поддържа високи стандарти на надеждност и доверие. Нашата репутация като надежден и сигурен партньор е резултат от години на преданост и отношения с клиентите, градени върху прозрачност и отговорност.

Ние предоставяме счетоводни услуги на конкурентни цени, които отразяват стойността, която предоставяме. Вярваме, че качественото счетоводство трябва да е достъпно за всеки бизнес, и затова се стремим да предложим балансиран подход към ценообразуването.

Изберете " БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД", защото вярваме, че нашата комбинация от съвременни практики, професионализъм и ангажираност ни прави идеалният избор за вашето счетоводство. С нас получавате най-добрите счетоводни услуги в Стара Загора - един от най-бързо и добре развиващите се градове в България..

За повече информация относно това как можем да бъдем вашият счетоводен партньор, свържете се с нас в нашия офис в града на бул. "Метрополит Методи Кусев" №48  или чрез онлайн консултация.