Счетоводни къщи София

Счетоводна къща B&Si Service- София

Счетоводна фирма B&Si Service разполага с два офиса в София, в самия център на до метростанция Сердика и в квартал Гео Милев, ул. "Елисавета Багряна" № 9

Като от 2015 година, счетоводните офиси се разширяват в допълнителни помещения и като екип, осигурявайки повече възможности и качество при всички счетоводни услуги.

Заповядайте в офисите в София на счетоводна кантора B&Si Service или заявете онлайн консултация за текущо счетоводно обслужване, регистрация на фирма, счетоводно отчитане на персонал и заплатифинансов анализ и други услуги.

 

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД  - контакти на счетоводните къщи в София

Счетоводна къща София, Център Счетоводна къща София, Гео Милев
Адрес: София, ул. "Княз Борис I" № 148 Адрес: София, ул. "Елисавета Багряна" № 9
Тел.: 0878 892 887, 0876 882 032 Тел.: 0878 892 873
E-mail: office-sofia@bsiservice.eu E-mail: office-sofia@bsiservice.eu
Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30; Събота и Неделя: Почивни дни Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30; Събота и Неделя: Почивни дни

 

Адрес на Счетоводна къща B&Si Service- София, Център

 

Адрес на Счетоводна къща B&Si Service- София, Гео Милев

Защо да изберете нас - счетоводна къщи B&Si Service- София

В сферата на счетоводството, изборът на правилния партньор може да направи решаваща разлика за бизнеса. Затова нашата цел е да ви предоставим счетоводни решения, които не само съответстват на законодателството, но и подобряват финансовата стабилност на вашия бизнес. Ние работим активно с всеки клиент, за да гарантираме, че техните специфични нужди са изпълнени.

Ние от БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД сме решени да бъдем в крак с времето и да използваме най-съвременните технологии в счетоводството

Около офисите има възможност за паркиране.

Знаем, че работната среда играе важна роля в производителността и удовлетворението на клиентите. Затова сме оборудвали нашите помещения с всичко необходимо, за да осигурим комфорт и функционалност при всяко посещение. Използваме най-съвременните технологии и практики за предоставим достъпно и разбираемо нашите счетоводни услуги за София.

Изберете Счетоводна Къща BSISERVICE и разчитайте на нас, за да ви предоставим индивидуални и изгодни счетоводни услуги. Ние сме тук, за да подкрепим растежа на вашия бизнес и да ви помогнем да постигнете финансов успех. Свържете се с нас днес и се убедете сами в предимствата, които предлагаме!