Онлайн консултант

 

Задайте своя въпрос, свързан със счетоводното отчитане, данъчно облагане, социално осигуряване или друг казус свързан с дейността на Вашата фирма. Моля, опишете казуса възможно най-детайлно, за да можем да ви отговорим с конкретно решение, а не по принцип. Ако срещате трудности с посочената форма за задаване на въпрос, можете да се свържете с нас на посочените в сайта контакти. Въпросите ви и отговорите към тях могат бъдат публикувани, освен ако изрично не е упоменато вашето нежелание затова. Вашите лични данни няма да бъдат публикувани във всички случаи. Освен чрез формата за запитване, може да получите безплатна консултация и на фирмения скайп: b_and_si_service. За клиенти на абонамент, всички консултации в офиса са безплатни. В случай, че все още не сте наш клиент, не се притеснявайте да ни посетите на фирмения адрес - първата консултация в офиса е БЕЗПЛАТНА!  

Ние предлагаме счетоводни консултации онлайн, насочени към улесняване на вашето бизнес управление. Независимо дали сте стартъп, малък или голям бизнес, нашите професионални счетоводители са на разположение, за да ви помогнат с въпроси, консултации и решения във връзка с вашите счетоводни нужди.

Отговорите на въпросите не представляват официално тълкувание на Законодателството на Република България, и нашата счетоводна къща не носи отговорност за щети и пропуснати ползи поради решения, взети на базата отговори, публикувани в настоящата секция. Запазваме си правото да не отговаряме на въпроси, свързани с отклонения от данъчното облагане, укриване на доходи и други дейности, забранени от Законодателството на Република България. 

Моля, попълнете въпроса: