За нас

Счетоводител София, Бургас, Варна, Пловдив, Русе

Зад името „БИ ЕНД СИ СЪРВИС” стоят повече от 30 години професионален опит в областта на счетоводството, данъците и финансите. Извършваме пълната гама счетоводни услуги и администриране, разрешаваме вашите данъчни казуси, колкото и сложни да са те, извършваме финансови операции и Ви предлагаме консултации, съпътстващи Вашия бизнес. Счетоводното обслужване което ще ви предложим ще надмине очакванията ви за професионализъм, точност и коректност.  Ние ще приемем Вашите предизвикателства за наши и заедно с Вас ще се борим с тях, за да може вашият бизнес да се развива и просперира. Нашите усилия като счетоводна фирма, са насочени единствено и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото ние работим и пред когото се отчитаме. Счетоводните услуги, която извършваме, цели Вие да получите максимална полза за вашия бизнес, при цени и качество – без конкуренция. Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба. Тук сме за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ.

Ние вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията, разбиране на проблемите в дълбочина и вземането на адеквакни мерки за разрешаването им. Ако и вие споделяте нашите идеи и ценности, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.

Ако сте в търсене на ценова информация или желаете да изготвите предварителна оценка за счетоводните услуги, препоръчваме ви да разгледате нашата секция с актуални промоции и калкулатор за цени. Там ще откриете информация за възможните отстъпки и специални предложения, както и инструмент, който ви дава възможност да изчислите приблизителната цена за конкретните счетоводни услуги, които ви интересуват. 

С удоволствие ще ви посрещнем в нашите офиси във всеки град, за да подкрепим вашия бизнес към успеха и развитието му в цялата страна.

Счетоводители в София, Бургас, Варна, Пловдив, Русе 

Потърсете ни в някой от офисите на фирмата:

Оферти и отстъпки за счетоводно обслужване 2023 / 2024 г.

Тип Промоция Промоция
Цени от 40 лева на месец при сключване на договор с нашата счетоводна къща за абонаментно счетоводно обслужване.
За фирми с минимален обем на работа възможност за годишно счетоводно приключване с еднократна такса.
Един / Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови клиенти при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една / две години.
Безплатни данъчни услуги и консултации за нови клиенти с договор за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една или повече години.
Безплатна регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ за нови клиенти при сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и счетоводно обслужване за срок от една или повече години.
Безплатно вземане/носене на документи от офис Важи за рамките на град Бургас, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една година.
Безплатна регистрация по ЗДДС на нови клиенти при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
Спешен телефон за връзка с нас без почивен ден 365 дни в годината, за нови клиенти със сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една година.
Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
Безплатен пакет от допълнителни административно-счетоводни услуги за нови клиенти при сключване на договор за счетоводно обслужване от нашата счетоводна фирма за срок от минимум една година.
Отстъпки от 5% и 10% при авансово заплащане на дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.