Откриване на нова фирма от БИ ЕНД СИ СЪРВИС

откриване на нова фирма

Желаете да намерите справка относно "откриване на нова фирма"?

При откриване на нова фирма първо се уточнява най-подходящата форма за бизнеса - ЕТ, ЕООД, ООД, ДЗЗД, АД, КД и тн. След като това е направено, процедурата по откриване на нова фирма започва с подготовката на нужния комплект документи. Трябва да се завери подписа на управителя/ите на фирмата пред нотариус, също и да се направи и набирателна сметка на фирмата, в която да се вкара уставния капитал (минимума е 2 лева по закон). За чужди граждани или юридически лица, които ще са собственици/съдружници във фирмата, в банката се прави проверка, като тя може да струва от 50 до 500 лева и трае от ден до 20-тина дни в зависимост от случая. Плаща се и държавна такса за откриването, като тя варира според формата на управление, кояято е избрана, като за ЕООД/ООД тя е 110 лева, ако документите се входират на място и 55 лева, ако ще се подават по електронен път. След като имаме подписани  всички документи по учредяването, заедно със заверения подпис, документа за платена държавна такса и входиран уставен капитал, всичко се входира в Агенция по вписванията, като резултатът излиза обикновено до 2 дни. Ако има някакви неточности при подаването на документите за откриване на нова фирма, то от Агенцията по вписванията се получават указания за отстраняването им и процедурата продължава. 

Нямате опит и сте предпазлив в избора на счетоводител? Като възложите счетоводството си на професионална фирма, можете бързо решите вашия проблем. Когато възлагате счетоводство на нас, имате повече време да се съсредоточите върху това, което води до по-висока производителност на вашия труд и по-добри печалби.

Екипът ни ще посрещне всеки ваш интерес в темата за по-информативно разглеждане от уеб сайта ни! Целта на нашия сайт е да предоставим информация за клиентите.

След името БИ ЕНД СИ СЪРВИС има дълги години професионален опит в областта на счетоводството, данъчното облагане и финансите. През този период направихме нашите клиенти много по-доволни от своето счетоводно обслужване.

Свържете се с нашия екип, за да отговорим на вашете въпроси директно по телефон.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден