Колко струва откриване на фирма

колко струва откриване на фирма

Аутсорсната счетоводна услуга чрез Би Енд Си Сървис за откриване на фирма ви помага да спесите бюджет, да увеличите маржовете си на печалба и да разширите бизнеса си.

Ако имате интерес към уеб сайта ни обърнете се към екипа ни, който ще задоволи вашите интереси чрез възможностите за професионална НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА консултация!

Нашето желание е да отговорим на всички ваши въпроси и очаквания, затова ако имате нужда от да разберете колко струва откриване на фирма може да разгледате уеб сайта ни подробно!

От момента в който имаме информацията, нужна за регистрацията на фирмата, ни е нужен 1 работен ден за подготовка на документите, като в случай на спешност можем да ги изготвим и до 2 часа (като в този случай нашият хонорар е двоен). След това има посещение при нотариус (за заверка на подписа на управителя) и банка (за откриване на набирателна сметка на фирмата) и входиране на документите в Търговския регистър. При откриването на набирателна сметка, в случай че собственика е чуждо физическо или юридическо лице, на него се прави проверка от банката, може да трае до 20 дни, но обикновено приключва в рамките на ден-два. Обикновено проверката се заплаща, независимо от резултата, като за физически лица цените започват от 50 лева а за юридически лица стигат и до 500 лева. В случай, че собственика не е гражданин на ЕС, има голям шанс за отказ от банката за отваряне на набирателна сметка. В случай, че собственика е български гражданин, не се правят допълнителни проверки. Цялата процедура по входирането на документите отнема обикновено до 2 часа от времето на управителя, като през цялото време ще бъдете придружен от наш служител за съдействие пред институциите. След входирането на документите в ТР обикновено до 2-3 работни дни излиза и регистрацията на фирмата. Разходите по фирмата, освен капитала (минимума по закон е 2 лв) са за нотариус (6-10 лева, в зависимост от нотариуса), банка (20-45 лева, в зависимост от банката) и държавна такса в ТР - 110 лева или всичко около 140-170 лева. Нашият хонорар за подготовка на документите и съдействие през целия процес на регистрацията е 150 лева еднократно, като както уточних при експресна поръчка (2 часа) той е двоен. При стандартна регистрация и подписване на договор за счетоводни услуги за година, хонорара ни за регистрацията ще остане един депозит, който ще ви се приспадне от таксата/таксите за счетоводни услуги, като така практически ви регистрираме фирмата безплатно. Освен това като нова фирма получавате и първия месец безплатно счетоводно обслужване. Сега вече имате доста повече информация относно въпросът - колко струва откриване на фирма. 

Ние предоставяме цялостни счетоводни и административни услуги за решаване на вашите счетоводно-административни проблеми и ви предоставяме бизнес съвети.

Ние от БИ ЕНД СИ СЪРВИС предлагаме пълен набор от счетоводни услуги за собствениците на бизнес, за да отговарят напълно на всички ваши счетоводни нужди.

Проверете повече информация по телефон!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден