Счетоводни услуги в Стара Загора

Ако искате да се сдобиете с повече информация относно предлаганите "счетоводни услуги в Стара Загора" и предлаганите цени. Разгледайте по-подробно уеб сайта ни или се свържете с нас!

Нашите счетоводни услуги за стартиращи бизнеси ще ви спестят време и пари и чрез тях ще имате повече ресурс за разрастване на бизнеса.

Ако искате да разберете повече по темата прочетете тази кратка статия! Тук ще намерите интересно и полезно съдръжание, което може да ви спести време или пари.

Ние предоставяме цялостни счетоводни и административни услуги за решаване на вашите счетоводно-административни проблеми и ви предоставяме бизнес съвети.

В БИ ЕНД СИ СЪРВИС подхождаме индивидуално към всеки клиент. Ценообразуването ни се определя от различни параметри за фирмата

  1. Правна форма - ЕТ, ООД, ЕООД, АД
  2. Предмет на дейност
  3. Персонал
  4. Наличие на Регистрация по ЗДДС
  5. Наличие на външнотърговски сделки в и извън ЕС
  6. Наличие на склад
  7. Брой обекти
  8. Брой касови апарати
  9. Брой банкови сметки
  10. Средно месечен брой документи и други.

    Ако желаете да се възползвате от промоционалните ни предложения или имате запитване относно цените, не се колебайте да ни позвъните , пишете или посетите. Ние предоставяме цялостни счетоводни и административни услуги за решаване на вашите счетоводно-административни проблеми и ви предоставяме бизнес съвети.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден