Счетоводни услуги Видин

Качество, добра цена и бързи отговори към вас са нашите 3-те най-важни качества, към които се стремим да предложим за нашите клиенти на счетоводни услуги Видин!

  • За нови клиенти предлагаме:  Цени стартиращи от само 30 лева на месец, при сключване на договор с Би Енд Си Сървис!
     
  • Един месец безплатни счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една година.
     
  • Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови договори, при подписване на договор за счетоводно обслужване за срок от две години.

Можем да събудим вашия интерес към нашите промоции само с едно разглеждане на уеб сайта в секция Цени, където ще можете да разгледате актуален списък на всички налични към момента промомоционални предложения!

Ние използваме силата на информационите технологии, за да предоставим качествена счетоводна услуга до всяка една точка на България. Това ни позволява да работим с нашите клиенти от растояние достатъчно ефективно, за да сведем до минимум скъпите и отнемащи време операции и по този начин постигаме максимална ефективност и максимално изгодни цени.

Дългия опит ни опит в работата ни като Счетоводна кантора ни сблъска с множество проблеми и тяхното успешно решаване ни изгради като експерти! 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден