Помощ при избора на еднократно счетоводно обслужване!

еднократно счетоводно обслужване
 

За потребители търсещи информация за "еднократно счетоводно обслужване" предлагаме следната статия.

Ние сме счетоводна кантора БИ ЕНД СИ СЪРВИС. За годините в които сме на пазара сме обслужили над 1000 дъволни клиенти от страната и чужбина. Имаме седем офиса в страната, в които работят професионалисти с над 30 годишен опит в областта на счетоводството, данъците и финансите. Предлагаме на нашите клиенти както абонаментно, така и еднократно счетоводно обслужване. За клиентите които които ползват абонаментните ни счетоводни услуги, ние извършваме всички счетоводно данъчни мероприятия, обезпечаващи безпроблемното функциониране на бизнеса през цялата година, срещу съответната месечна такса. Разбира се предлагаме и еднократно счетоводно обслужване, за клиенти желаещи отделни услуги от нашото портфолио, било то регистрация на фирма, регистрация по ддс, вътрешен одит, финансов анализ, съставяне на различни отчети за нуждите на мениджмънта или различни институции, еднократно годишно приключване, подаване на данъчни декларации в съотватните институции и тн. 

Големият професионализъм се крепи на много малки неща, които като поредица са събрани заедно с внимание към всеки детайл.

Не може да правиш добър бизнес с лоши партньори. Намери най-подходящите професионалисти за работа и нищо няма да се обърка.

Независимо дали търсите абонаментно счетоводство или еднократно счетоводно обслужване, в лицето на нашата счетоводна кантора вие ще намерите доверен партньор за счетоводството на вашия бизнес. След дълги години работа в индустрията като Счетоводна кантора ние формирахме практика, която дава максимална удовлетвореност на клиентите.

Вече имате възможността да намерите информация относно "еднократно счетоводно обслужване" в нашия сайт и в последствие да поръчате услиги свързани с потребността ви на изгодна цена от нашия сайт! Какво чакате още разгледайте уеб сайта ни по секции-категории, а ако не успеете да намерите това което търсете се свържете с нас за повече информация!

Бихме се радвали ако именно вие станете наши клиенти.

Очакваме ви!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден