Регистрация на фирма цена Бургас. Намерете днес!

регистрация на фирма цена Бургас

Уважаеми клиенти,

Проверете тази статия, ако се нуждаете от информация на тема "регистрация на фирма цена Бургас"

Виж какво успешните търсят при избор на "регистрация на фирма цена Бургас"

Изгодни счетоводни услуги с точни и навременни бизнес съвети ние се отличаваме от масовите фирми.

Желаете да закупите през интернет  "регистрация на фирма цена Бургас" или просто да се информирате повече по темата? Ние сме на ваше разположение и ще отговорим на всичките ви въпроси свързани с цена, процедура и детайли по целият процес! 

 

От момента в който имаме информацията, нужна за регистрацията на фирмата, ни е нужен 1 работен ден за подготовка на документите, като в случай на спешност можем да ги изготвим и до 2 часа (като в този случай нашият хонорар е двоен). След това има посещение при нотариус (за заверка на подписа на управителя) и банка (за откриване на набирателна сметка на фирмата) и входиране на документите в Търговския регистър. Цялата процедура по входирането на документите за регистрация на фирма в Бургас отнема обикновено до 2 часа от времето на управителя, като през цялото време ще бъдете придружен от наш служител за съдействие пред институциите. След входирането на документите в ТР обикновено до 2-3 работни дни излиза и регистрацията на фирмата. Относно каква е цената на регистрация на фирма в Бургас, освен капитала (минимума по закон е 2 лв) са за нотариус (6-10 лева, в зависимост от нотариуса), банка (20-45 лева, в зависимост от банката) и държавна такса в ТР - 110 лева или всичко около 140-170 лева. Нашият хонорар за подготовка на документите и съдействие през целия процес на регистрацията е 150 лева еднократно, като както уточних при експресна поръчка (2 часа) той е двоен. При стандартна регистрация и подписване на договор за счетоводни услуги за година, хонорара ни за регистрацията ще остане един депозит, който ще ви се приспадне от таксата/таксите за счетоводни услуги, като така практически ви регистрираме фирмата безплатно. Освен това като нова фирма получавате и първия месец безплатно счетоводно обслужване

Нашата компания предоставя счетоводни и финансова услуги за своите клиенти. Счетоводителят проверява досиетата на фирмите, за да определи промените, необходими за най-ефективно, правилно и рационално осчетоводяване на приходите и разходите на организацията.

Доволният клиент води след себе си други клиенти. Поради тази причина ние винаги се стремим дадем максимума във всяко едно предложение.

Обадете се на 0833332113




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден