Регистрация на фирма документи

регистрация на фирма документи

Счетоводна кантора продължава да предлага безплатни консултации за потребители, които търсят "регистрация на фирма документи".

Интересувате ли се от "регистрация на фирма документи"? В нашия уеб сайт и с наша помощ може да откриете това, от което се нуждаете!

Ако желаете по-лесен начин да разберете относно "регистрация на фирма документи", ние ви предлагаме информация! За да направите регистрация на фирма ще са ви нужни комплект документи, като в това число влизат Учредителен акт, Протокол от общото събрание, декларация по чл.13 ал.4 от Закона за търговския регистър декларация по чл.141, ал.8 от Търговския закон, образец от подписа на управитела с нотариална заверка, документ за платена държавна такса и документ за внесен учредителе капитал от всеки съдружник. Целият комплект документи се входира в Търговския регистър и след няколко дни ако всичко е наред с документите фирмата е готова. 

Нашата роля на Счетоводна кантора е като тази на огледалото, което ние се опитваме да насочим срещу клиентите си, за да им помогнем да видят това, от което наистина се нуждаят и ще им свърши успешно работа.

Вие сте наш работодател, за когото работим и наша цел е да ви информираме, с каквото е необходимо.

Като специалисти разполагаме с дългогодишен експертен опит натрупан с годините работа като Счетоводна кантора.

Доволният клиент води след себе си други клиенти. Поради тази причина ние винаги се стремим дадем максимума във всяко едно предложение.

Имате въпрос или се нуждаете от помощ? Потърсете данни за контакт и работното време на нашите отдели за обслужване на клиенти. Свържете се с нас в секция контакти на БИ ЕНД СИ СЪРВИС.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден