НАП партнира на МВР в европейската инициатива за ден без загинали на пътя - EDWARD

НАП партнира на МВР в европейската инициатива за ден без загинали на пътя - EDWARD

НАП се включва като партньор на Министерство на вътрешните работи в европейския проект „Европейски ден без загинали на пътя – EDWARD” (European Day Without A Road Death). Инициативата ще се проведе на 19 септември 2018 г. и е част от европейската седмица на мобилността 16-22 септември.

Идеята на EDWARD е да насърчи всички участници в движението по пътищата, да се замислят за опасностите, с които се сблъскват, и за това как сами могат да допринесат за намаляването на рисковете на пътя. Крайната цел е на 19 септември в България да няма загинали при пътни инциденти.

Повече информация за  EDWARD може да намерите тук.

Източник: Национална агенция по приходите

 

В счетоводни кантори B&Si Service може да получите всякаква информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистрация на фирми . В секцията за Въпроси и отговори са поместени решенията на счетоводни и данъчни казуси, полезни както за професионални счетоводители , така и за предприемачи, които са предпочели да не възлагат счетоводното обслужване на счетоводни къщи , а са решили сами да водят фирменото си счетоводство . Разгледайте и секцията Новини, където ще се запознаете с новостите във счетоводството, финансовия и данъчно-осигурителния свят. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените Контакти.

 

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден