ДНЕС. задължение за водене на счетоводство!

задължение за водене на счетоводство

Виж тук как да намериш Счетоводна кантора, която има информацията за "задължение за водене на счетоводство".

Нямате опит и сте предпазлив в избора на счетоводител? Като възложите счетоводството си на професионална фирма, можете бързо решите вашия проблем. Когато възлагате счетоводство на нас, имате повече време да се съсредоточите върху това, което води до по-висока производителност на вашия труд и по-добри печалби.

Чрез нас можете да се сдобиете с нужните ви продукти или услуги!

Много стартиращи бизнеси под един или друг начин се питат дали имат задължение за водене на счетоводство. Разбира се това сависи от правната форма, под която сте регистрирани, дали ще е ет, еоод, оод, свободна професия и тн. Но каквато и да е правната фора задължение за водене на счетоводство поне на годишни начала съществува, най-малкото с подаването на годишна декларация за някои от формите на организация на бизнеса. При регистрация по ДДС или назначени служители (осигуряващи се лица) такова задължение за водене на счетоводство има всеки месец, защото трябва да се подават към НАП декларации за осигуряване и за ДДС. Разбира се друг е въпросът дали вие като предприемач ще желаете и ще можете сам да извършвате тези дейности или ще се обърнете към счетоводна кантора за тези услуги. 

Ако сте намерили по-добър партньор или оферта, използвайте ги. Ако не сте намерили, по-добре вижте нашите топ предложения в комбинация цена и качество без конкуренция!

Ние използваме силата на информационите технологии, за да предоставим качествена счетоводна услуга до всяка точка на България. Това ни позволява да работим с нашите клиенти от растояние, за да сведем до минимум скъпите и отнемащи време грешки и по този начин постигаме максимална ефективност.

Натрупания опит с годините работа като Счетоводна кантора ни дава предимство пред много наши конкуренти.

Нашите нови продукти и услуги може да погледнете в уеб сайта ни, а за повече информация относно тях се свържете с екипа ни от експерти!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден