Годишно приключване 2020! Много хора намериха решение!

Годишно приключване 2020

Повечето стартиращи компании се нуждаят от счетоводител за водене на тяхното счетоводство и годишно приключване 2020 на по-изгодни цени, поради ограничения си бюджет. Тук ние имаме решение за тях.

Ако предлаганите от нас продукти или услуги са интересни за вас, може да се сдобиете с информация за тях чрез нашия уеб сайт!

Ние в счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС стартирахме кампанията си по годишно приклчване 2020. За настоящи клиенти с договор за абонаментни счетоводни услуги разбира се годишно приключване 2020 е безплатно. За клиенти, които нямат договор с нас, но искат да се възползват от годишно приключване 2020 като еднократна услуга, предлагаме цени стартиращи от 150 лева за фирми с дейност, като точната цена за услугата ще бъде определена след среща за разглеждане на документите на фирмата за изминаланат година. 

Желанията са, за да се сбъдват а нашия сайт е правилното място за вас!

Нашите усилия като счетоводна фирма се фокусират изключително върху вас, нашите клиенти.

В повечето случаи успешните хора гледат да си осигурят успешен резултат, а неуспешните се оглеждат за привлекателни предложения! И това една често срещата грешка! Но при нас получавате и двете успешен резултат облечен в изгодно предложение!

Ако не сте удовлетворени от информацията, която намирате в нашият уеб сайт, може да се свържете с наши екип директно по телефон. 0833332113

Станете наш партньор и участвайте в кампания годишно приключване 2020.

Очакваме ви!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден