Виж какво успешните търсят при избор на водене на счетоводство

водене на счетоводство

Ако търсите "водене на счетоводство" ще съжаляватеако не пречетете това!

Писнало ви е от некачествени услуги в сферата на счетоводството? Свържете с нас и нашите специалисти ще ви предоставим това от което се нуждаете!

Счетоводството е най-важният аспект при генериране на финансовите отчети на компанията, независимо от размера на вашата компания. Избора на правилен счетоводител определя донякъде вашия успех и икономическите резултати на предприятието.

Натрупания опит с годините работа като Счетоводна кантора ни дава предимство пред много наши конкуренти. Предлагаме водене на счетоводство с изключително качество и на цени без конкуренция. Със седемте си офиса в страната сме близко до вас, независимо къде се намирате. 

Услегите които предлагаме започват от регистрация на фирма, минават през водене на счетоводство, отчитане на труд, работна заплата и склад, и завършват с годишното счетоводно приключване, подаване на необходимите отчети в държавните институции. Накратко, като счетоводна къща освен чистото водене на счетоводство предлагаме и пълната гама административни услуги и консултации, съпътстващи бизнеса. Услугите предлагаме са насочени към постигане на максимална стойност и качествено обслужване за вашия бизнес, без конкуренция.

При сключване на едногодишен договор за водене на счетоводство с нас, вие получавате редица бонуси, като например един безплатен месец водене на счетоводство, безплатна регистрация на фирма (в случай че още не сте открили такава), безплатно годишно приключване и много други. 

Всеки клиент, който е сключил договор за водене на счетоводство с нас получава и специална клауза в договора, според която накратко, всякакви глоби наложени от данъчните власти на фирмата, които са по наша вина, са за сметка на нашата фирма. Така вие сте спокойни, че няма да плащате за грешките на някой друг, а ние освен професионално и морално ангажирани, сме и материално заинтересовани да не правим грешки с воденето на счетоводство на вашата фирма. 

Поръчайте от нас водене на счетоводство на вашата фирма и се убедете сами в качеството!

Бъдете представител на действието, а не просто участник, повлиян от събития! Не губете повече своето време, а се свържете с нас и поръчайте още сега!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден