Видеа

 

 

Здравейте,

Ние сме счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС. Зад името ни стоят над 30 години професионален опит в областта на счетоводството и данъците. Извършваме пълната гама счетоводни услуги, регистрации на фирми и администриране, разрешаваме данъчните ви  казуси, предлагаме консултации съпътстващи бизнеса и много други.

Наред с услугите които предлагаме, от близо 6 години имаме рубрика за безплатни онлайн консултации в нашия сайт. Досега в тази кампания сме отговорили на над 1000 ваши въпроса. Това значи, че заедно сме преодолели над 1000 препядствията по пътя към реализацията на бизнес начинанията ви. За да сме в крак с развиващите се технологии и да сме една стъпка по-близо до вас решихме да направим и видеоблог, в който да споделяме клипове с интересни казуси и практически решения, полезни както за малкия предприемач, така и за утвърдени вече фирми. В сайта ни, в канала ни в YouTube и във страниците ни във фейсбук и туитър ще публикуваме клипове с вашите въпроси и нашите отговори към тях. Ще се стараем да отговаряме на достъпен език с по-малко „закони“, „алинеи“ и „параграфи“ и повече реални решения с практическа насоченост. 

Ние растем заедно с вас и ще се радваме на отзивите и препоръките ви за да можем съвместно да развиваме тази онлайн рубрика и да помагаме на все повече предприемачи да се справят с трудностите и да постигат целите си. Ако искате да получавате актуални ъпдейти за новите ни клипове в YouTube можете да се абонирате за канала ни. Споделяйте своите мнения в полето за коментари под клипа или дайте вашата оценка с „лайк“ бутона. Вашето мнение за работата ни е важно за нас и ще го вземем предвид като насока за следващите ни проекти. 

В сайта ни можете да разглеждате видеата в Списък по дати или направо да видите Всички видеа на едно място. 

Приятно гледане!