Харесайте ни във Facebook

By MAXCART
Моля изчакайте...10 секунди Затвори

Абонамент за портал "Продажби" на НАП

Абонамент за портал "Продажби" на НАП

2018-10-12 15:24:20
Абонамент за портал

Абонамент за портал "Продажби" на НАП

Уважаеми клиенти,

Ако искате да получавате на електронната си поща публикуваните съобщения за публични продажби в портала "Продажби" на НАП, е необходимо да заявите своя абонамент отново тук. Чрез формата за абонамент можете да изберете и за какви категории вещи да получавате известия от НАП.

Трябва да знаете също, че досегашните абонаменти вече не са активни, като промяната на услугата се наложи, за да бъде съобразена с изискванията на новия европейски регламент за защита на личните данни.

Източник: Национална агенция по приходите

В счетоводни кантори B&Si Service може да получите всякаква информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистрация на фирми . В секцията за Въпроси и отговори са поместени решенията на счетоводни и данъчни казуси, полезни както за професионални счетоводители , така и за предприемачи, които са предпочели да не възлагат счетоводното обслужване на счетоводни къщи , а са решили сами да водят фирменото си счетоводство . Разгледайте и секцията Новини, където ще се запознаете с новостите във счетоводството, финансовия и данъчно-осигурителния свят. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените Контакти.

 

 

Web Analytics