Тема на деня - регистрация на фирма

регистрация на фирма

Ако търсите регистрация на фирма на разумни цени - попаднали сте на правилното място. Ние сме счетоводни къщи B&Si Service и се занимаваме с регистрации на фирми и тяхното последващо счетоводно обслужване. За годините в които сме на пазара сме регистрирали над 500 фирми, като сме помогнали на много от тях в последствие да се развият като успешни бизнеси. Ние ще ви преведем през целия процес по регистрация на фирма, като започнем от консултацията за най-подходящата форма за основаване на бизнеса ви, минем през документите за регистрация на фирма и завършим с входирането им в съответните институции. Но услугите ни не свършат дотук. През цялото време можете да ползавте безплатни консултации от нашите експерти, като след регистрацията на фирмата ви може да се възползвате и от нашите счетоводни услуги. 

Повечето стартиращи компании се нуждаят от счетоводител за водене на тяхното счетоводство на по-изгодни цени, поради ограничения си бюджет. Тук ние имаме решение за тях.

Независимо дали става въпрос за регистрация на фирма, за оперативно счетоводно обслужване, за някоя от допълнителните ни административни услуги или за компинация от всичко посочено, тук в нашия сайт ще намерите информация за актуалните ни промоции и ще научите интересни новини от Счетоводни къщи B&Si Service. За клиентите, които подпишат договор за счетоводно обслужване с нашата счетоводна къща за година или повече, ние предлагаме регистрация на фирма безплатно. Вие няма да заплащате никакъв хонорар към нас, а само държавните, нотариални и банкови такси по регистрацията. 

Съвети към клиенти търсещи "регистрация на фирма"

"Сладостта от ниската цена скоро ще бъде забравена, но горчивината от ниското качество никога. То винаги натежава"

Цените които можем да ви предложим за регистрация на фирма са без конкуренция в съотношението между цена и качество на услугата които получавате. Не се подлъгвайте по  "евтини" оферти и "супер" промоции, в които в последствие ще се окаже, че не е включена тази или онази такса и накрая се оказват съсвем не толкова изгодни. Цените които ние предлагаме са с всички включени разходи. При нас няма дребни шрифтове и скрити "изненади" за клиентите.  Тук сме не за краткосрочните печалби, а за да изградим дългосрочни отношения, базиращи се на професионализъм и най-вече на доверие. 

Финансово разумно да имате експерт, който може да консултира вас, ако има някакви въпроси по темите, които ви вълнуват.

 

Ако имате въпроси обърнете се към нашия екип чрез уеб сайта ни!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден