Счетоводна кантора предлага водене на фирмено счетоводство в Бургас

водене на фирмено счетоводство в Бургас

Вълнуваща ново предложение от B&Si Service Accounting на "водене на фирмено счетоводство в Бургас"!

Вие търсите информация, а ние я предоставяме.

За да гарантираме, че нашите клиенти получават най-добрите услуги, които същевременно подкрепят техните уникални бизнес нужди на достъпна цена ние сме направили различни промоционални предложения, които можете да разгледате на нашия сайт на линка цените . Предлагаме пакети с един или два безплатни месеца водене на фирмено счетоводство в Бургас, за нови фирми със ключен договор за счетоводно обслужване с нас. В цените ни са включени безплатно годишно приключване, както и отстъпки от 5-10% от цената при предплата от 6-12 месеца. Регистрацията на фирма също е безплатна за нови клинети със ключен договор с нашата фирма за водене на фирмено счетоводство в Бургас. 

Зад името Счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят дълги години професионален опит в областта на счетоводството, данъчното облагане и финансите. През този период направихме нашите клиенти много по-доволни от своето счетоводно обслужване.

Вие сте наш работодател, за когото работим и наша цел е да ви информираме, с каквото е необходимо.

Ако не сте открили информацията, от която имате нужда в тук,  може да се свържеш с наш консултант по телефон или мейл или да ни посетите на място в някой от нашите офиси.
Очакваме ви!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден