Защо оперативен счетоводител от B&Si Service Accountng си заслужава?

оперативен счетоводител

Ако се нуждаете от повече инфо на тема "оперативен счетоводител" ние от Счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС можем да препоръчаме следната полезна информация.

Поддръжката на самостоятелен счетоводен отдел / самостоятелен оперативен счетоводител, често е скъпо и непосилно за дребния бизнес. Това е така, тъй като от една страна имаме заплата на оперативен счетоводител, осигуровки, разходи за създаване и поддържане на работното място, софтуерно обезпечаване и тн. От друга страна, тъй като обикновено режийните разходи са фиксирани, предприемачите в стремежа си да спестят разходи, започват да "режат" от заплатата която са готови да предложат за оперативен счетоводител. Това обаче крие сериозен риск за професионализма и квалификацията на този оперативен счетоводител, което неиминуемо се отразява в последствие и на работата и резултатите от дейността. 

Как тогава да спестите от "оперативен счетоводител" ? Най-лесното решение е да аусорснете услугата "оперативен счетоводител" като се обърнете към професионална счетоводна кантора.

В нашата счетоводна кантора, всеки оперативен счетоводител обслужва няколко на брой фирми, като неговата тясна специализация и квалификация му позволяват това не става за сметка на качеството. Точно обратното, обикновено факта, че всеки оперативен счетоводител в счетоводна кантора е заобиколен от негови колеги с които може да се консултира и обсъди конкретен казус. Това, наред с достъпа до неограничена счетоводна информация, курсове и семинари, помагат на всеки един оперативен счетоводител да предлага на клиентите ни бързина, точност и качество на счетоводната услуга без еквивалент на пазара.  

Ние от БИ ЕНД СИ СЪРВИС предлагаме пълен набор от счетоводни услуги за собствениците на бизнес, за да отговарят напълно на всички ваши счетоводни нужди.

Нашето желание е да отговорим на всички ваши очаквания, затова ако имате нужда от "оперативен счетоводител" може да разгледате уеб сайта ни подробно!

Нашата роля на Счетоводна кантора е като тази на огледалото, което ние се опитваме да насочим срещу клиентите си, за да им помогнем да видят това, от което наистина се нуждаят и ще им свърши успешно работа.

Безплатна онлайн консултация от Би Енд Си Сървис. Тел: 0833332113




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден