Относно счетоводни услуги граждански договор от Счетоводни кантори БИ ЕНД СИ СЪРВИС

счетоводни услуги граждански договор

Желаете да получите информация относно "счетоводни услуги граждански договор"?

Този материал може да Ви заинтересува ако търсите "счетоводни услуги граждански договор".

Нашите счетоводни услуги за малък бизнес ще ви спестят време и пари и чрез тях ще имате повече ресурс за разрастване на вашия бизнес.

Все повече бизнеси аутсорсват счетоводната услуга към външни счетоводители или счетоводни фирми, за да спестят пари за пъддръжката на счетоводен отдел и да поверят счетоводството си на доказани специалисти. При самостоятелен счетоводен отдел имате разходи за заплата, за изграждане и поддръжка на работно място, за специализиран софтуер. Ако сте малка фирма тези разходи може да се окажат непосилни. Тъй като разходите за работно място, софтуер и режийните са горе долу фиксирани, повечето работодатели в стремежа си да намалят сумата за счетоводство посягат към фонд работна заплата в търсенето на служител. Тава разбира се е предпоставка за по-ниската квалификация на съответния служител, което пък би се отразило на последващата работа, респективно и на резултатите на фирмата.  Затова вариант е аутсорсването на счетоводството, било то като счетоводни услуги граждански договор, било то като счетоводни услуги от счетоводна къща. И в двата случая имате възможност да получите висококачествени счетоводни услуги, на цени несравними с поддръжката на самостоятелен счетоводен отдел. 

Ролята на напредналият счетоводител е да следи и контролира всички аспекти на счетоводството и финансовото управление на дружеството, финансовото планиране, счетоводството и управлението на пасиви, включително финансовите отчети, данъчното планиране и счетоводните процедури, както и събирането и съхранението на финансова информация.

Споделете желанията си с нашия екип за по-добра и качествена работа от наша страна! Разкажете ни вашите нужди! Ние ще се постараем да ви дадем необходимата информация.

Ние от Счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС разполагаме с дългогодишен експертен опит!

За заявки, справки и допълнителна информация Тел: 0833332113




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден