Цени на счетоводни услуги в София

Счетоводител София цениПопълнете данните в КАЛКУЛАТОРА за цени и получете своята ОФЕРТА за счетоводно обслужване в София.

"БИ ЕНД СИ СЪРВИС" е компания, която предлага индивидуално абонаментно обслужване за своите клиенти. Нашата ценова политика е базирана на разнообразие от параметри, които включват правната форма на фирмата, нейната сфера на дейност, броя на персонала, регистрацията по ЗДДС, участието във външнотърговски сделки както в ЕС, така и извън него, наличие на складово стопанство, брой обекти за изпълнение на дейността, брой касови апарати, брой банкови сметки, както и средния месечен обем на документи и други параметри.

Ако сте от гр. София и региона и ако имате интерес към нашите текущи промоции или имате въпроси относно нашите цени, не се колебайте да попълните формуляра за цени или се свържете с нас по телефон или лично посещение в някой от нашите офиси. Нашата цел е да осигурим най-подходящото решение за вас, предоставяйки персонализирано обслужване, отговарящо на специфичните ви нужди и изисквания.

 

ВИЖ ЦЕНИТЕ

 

Защо да изберете BS за счетоводни услуги в София?

B&Si Service е счетоводна кантора с утвърден статус в счетоводството, разполагаща два офиса в София - Център и Гео Милев. Нашата компания се гордее с предоставянето на широк спектър от висококачествени счетоводни услуги като регистрации на фирми, текущо счетоводно обслужване, Годишно счетоводно приключване, даници, финансов анализ и други, предлагайки конкурентни и прозрачни цени.

Екипът на счетоводители в B&Si Service е съставен от квалифицирани и опитни специалисти, които активно следят последните тенденции и изменения в областта на счетоводството. Ние предоставяме не само традиционни услуги, но и използваме съвременни методи и практики, които гарантират ефективно и точно счетоводно обслужване.

Когато избирате B&Si Service , можете да бъдете уверени, че вашите счетоводни нужди ще бъдат удовлетворени с внимание към детайлите и професионализъм. Ние сме ангажирани към успешното развитие на вашата фирма, като ви осигуряваме необходимата подкрепа в областта на счетоводството. Разчитайте на BS за надеждно и компетентно счетоводно обслужване в София.

Счетоводен офис в София

Кои са основните критерии определящи цените на счетоводни услуги в София?

Определянето на цените на счетоводните услуги в София зависи от редица ключови критерии, които се определят от характера на вашия бизнес. Подробното описание на вашата дейност е от решаващо значение, тъй като то обхваща фактори като местоположението на управление на бизнеса, търговията на едро или на дребно, както и формата на работа – стационарен обект или онлайн платформа. Ако сте онлайн търговец, броят и видът на използваните платформи (личен сайт, Amazon, eBay, Shopify, Etsy и други) и типът на търговията (класическа търговия или дропшипинг) играят ключова роля в определянето на цената.

Други важни фактори, които влияят на цената на счетоводните услуги включват наличието на клиенти и доставчици от ЕС или извън ЕС, типът на клиентите (физически лица, юридически лица или и двете), както и регистрацията по ДДС. Броят и видът на банковите сметки, използваните платформи за разплащане, наличието на касов апарат и активите във фирмата, както и обемът на месечната документация, също играят определяща роля в формирането на цената на счетоводските услуги.

Моля, попълнете данните, за да получите цена