Счетоводни услуги Бургас цени

счетоводни услуги цени Бургас

Писнало ви е от некачествени услуги в сферата на счетоводството? Свържете с нас и нашите специалисти ще ви предоставим това от което се нуждаете! Нашия екип ще ви информира от възможностите да възложите счетоводството на вашето предприятие на професионалните услуги от Би Енд Си Сървис офис град Бургас. 

Ако интереса ви е насочен към "счетоводни услуги цени Бургас" значи сайта ни е точно за вас! На страница Цени от нашия сайт ще можете да разгледате нашите промоционални предложения за нови клиенти и да получите индивидуална оферта.

Цени стартиращи от 30-40 лева на месец, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за абонаментно счетоводно обслужване. Точната се определя индивидуално с всеки клиент при онлайн консултация за възможностите.

При предплащане за 6 или 12 месеца можете да ползвате отстъпка! 

Въпросник определящ цената:

С какво точно ще се занимавате? Колкото по-подробно опишете бизнеса, толкова по-точни можем да сме при определянето на цената.
Регистрация по ДДС?
Брой банкови сметки, включително и други платформи за разплащане, като PayPal, TransferWise и тн? 

Ще имате ли касов апарат, ако да, колко? 
Ще ползвате ли имоти/автомобили/активи под наем и ще имате ли собствени такива във фирмата, и ако да, колко?

Брой документи месечно, в това число приходни и разходни фактури, банкови извлечения, ведомости, ордери, пътни листи и тн.

Брой служители във фирмата. - средномесечен оборот в лева - в кой от офисите ни ще желаете да ползвате нашите услуги - София, Пловдив, Бургас, Варна или Русе.

За вашите желания може да разчитате на предлаганите от нас услуги! Научете повече за тях в секция услуги.

Нашите усилия като счетоводна фирма се фокусират изключително върху вас, нашите клиенти.

Ако липсва информация относно вашите нужди най-добре се обадете по телефон и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН консултация.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден