Намали разходите си за счетоводство и одит!

счетоводство и одит

Търсите счетоводни изгодни услуги и "счетоводство и одит"? Това е правилният сайт за "счетоводство и одит"!

Ние от счетоводна кантора БИ ЕНД СИ СЪРВИС предгаламе всички услуги, съпътстващи бизнеса от данъчна и счетоводна гледна точка, като регистрации на фирми, счетоводство и одит, годишно приключване, данъчни консултации, допълнително административно обслужване и много други. Ще се радваме да станем партньори и да ви помогнем да изградите усешния си бизнес. 

Промоции! "счетоводство и одит"!

Имаме промоционални предложения за новорегистриани фирим с абонаментен договор за счетоводство и одит с нашата счетовода кантора. За подробна информация може да разгледате секцията с цените на нашия сайт, като само някои от нашите предложения са: 

- Цени от 40 лева на месец, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за абонаментно счетоводно обслужване.

- Един / Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една / две години.

- Безплатна регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ на нови клиенти, при сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и  счетоводно обслужване за срок от една или повече години.

- Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти, при сключване на договор  за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.

Ние работим нашата професия със страст и умеем да вдъхновяваме околните с нашия професионализъм и внимание към детайла.

Вашето желание за нас е на първо място, затова сме подбрали голям избор от информация относно "счетоводство и одит".

Бихме желали да разберем повече за вас и вашите потребности!

Обърнете се към нас за консултация и повече информация и отговори на вашите въпроси свързани със счетоводство и одит! Ще се радваме да отговорим на всичките ви питания и да поставим основите на бъдещото партньорство между нас.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден