Критерии и процедури по одобряване, изменение или допълнение на Кодекс за поведение

Критерии и процедури по одобряване, изменение или допълнение на Кодекс за поведение

 

На 25 юли 2018 г. КЗЛД прие критерии и процедури по одобряване на Кодекси за поведение и за акредитиране на Органи за наблюдение на кодекси за поведение. Решено бе администрацията да започне незабавно работа по постъпилите до момента кодекси за поведение съгласно приетите правила и критерии.
На сайта на КЗЛД, в раздел „Бъдете информирани” е създаден подраздел „Кодекси на поведение съгласно Регламент (ЕС) 2016/679”, в който към момента са публикувани „Критерии и процедури по одобряване, изменение или допълнение на Кодекс за поведение” – ТУК.
Критериите и процедурите, които се отнасят до акредитирането на Орган за наблюдение на кодекс за поведение, подлежат на съгласуване с Европейския комитет по защита на данните и ще бъдат публикувани в същия раздел на по-късен етап
 
 

В счетоводни кантори B&Si Service може да получите всякаква информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистрация на фирми . В секцията за Въпроси и отговори са поместени решенията на счетоводни и данъчни казуси, полезни както за професионални счетоводители , така и за предприемачи, които са предпочели да не възлагат счетоводното обслужване на счетоводни къщи , а са решили сами да водят фирменото си счетоводство . Разгледайте и секцията Новини, където ще се запознаете с новостите във счетоводството, финансовия и данъчно-осигурителния свят. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените Контакти.

 

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден