Изгодно регистриране на едноличен търговец.

регистриране на едноличен търговец

Писнало ви е от некачествени услуги в сферата на счетоводството? Свържете с нас и нашите специалисти ще ви предоставим това от което се нуждаете!

Много е важно когато се прави поръчка на дадено нещо да се проучи подробна информация в интернет за възможностите и за евентуалните доставчици.

Достъпни цени за "регистриране на едноличен търговец" от Счетоводни кантори B&Si Service

За нови клиенти на нашата фирма, които сключат с нас договор за счетоводни услуги за една година, предлагаме услугата регистриране на едноличен търговец безплатно. Да, правилно сте разбрали - БЕЗПЛАТНО! Ще заплатите единствено държавна,банкова и нотариална такса на съответните места, но ние няма да вземем нито лев за извършената услуга. Ние в счетоводсни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС подкрепяме стартиращите бизнеси и разбираме колко е трудно в началото, когато от всякъде валят разходи, а приходите все още са само на хартия. Затова предлагаме и услугата по регистриране на едноличен търговец безплатно. Ние сме тук за дългосрочните партньорства основание на доверие, провесионализъм и разбиране, а не за краткосрочните печалби. 

Може да се възползвате от допълнителните ни промоции за водене на счетоводство след регистриране на едноличен търговец - един/два безплатни месеца счетоводни услуги при сключване на едно/две годишен договор за комплексно счетоводно обслужване. 

Счетоводството е процесът, при който счетоводители записват ежедневните финансови транзакции на компанията. Въпреки че това може да се разглежда като „истинско“ счетоводство, всъщност това е просто „счетоводен процес“.

 

За вашите желания може да разчитате на предлаганите от нас услуги и продукти! Научете повече за тях.

След името Счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС има дълги години професионален опит в областта на счетоводството, данъчното облагане и финансите. През този период направихме нашите клиенти много по-доволни от своето счетоводно обслужване.

Омръзнало ви е от високи цени и некачествени услуги или продукти? Посетете нашия уеб сайт и ще останете доволен!

Очакваме ви!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден