Регистрация на оод от професионалисти! 

регистрация на оод
 

Преди поръчка на "регистрация на ООД" прочети тази статия!

Нашата счетоводна къща е с над 30 годишен опит в създаването и последващото счетоводно обслужване на фирми. Извършваме регистрация на ООД, регистрация на ЕООД, регистрация на ЕТ, на АД, КД и тн. Независимо дали сте малък среден или голям бизнес, можете да се обърнете към нас за помощ. При сключен договор за счетоводно обслужване за поне 1 година, получавате услугата по регистрация на ООД безплатно! Точно така, ние ще направим за вас регистрация на ООД безплатно, като вие ще заплатите само държавните, нотариални и банкови такси по регистрацията. 

Нямате опит и сте предпазлив в избора на счетоводител? Като възложите счетоводството си на професионална фирма, можете бързо решите вашия проблем. Когато възлагате счетоводство на нас, имате повече време да се съсредоточите върху това, което води до по-висока производителност на вашия труд и по-добри печалби.

В интернет има много оферти, но изгодните са наистина малко. При нас освен, че регистрацията на ООД ще направим напълно безплатно, ще получите и 1 безплатен месец на счетоводно обслужване с нашата счетоводна къща. 

Успехът ни се дължи на това, че повярвахме, че това, което правим си струва и че да го правим добре наистина има значение!

Помните ли кога последно намери в Мрежата нещо много изгодно и останахте доволен от поръчката си! Ние сме тук за да повторите това чувство!

 

"Сладостта на най-ниските цени никога не е равна на горчивината от ниското качество!"

При нас можете да намерите максимално добра комбинация на високо качество на максимално изгодна цена!

Бихме се радвали ако именно вие станете наши клиенти и решите да използвате нас за регистрация на ООД и последващо счетоводно обслужване. 

Очакваме ви!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден