ПРОМОЦИИ БЕЗКРАЙ - водене на счетоводство на фирма по ДДС - Виж тук!

водене на счетоводство на фирма по ддс

Търсите "водене на счетоводство на фирма по ДДС"?

Спести време и пари и виж тук информацията, която предлагаме на тема "водене на счетоводство на фирма по ДДС"

Ние сме счетоводни кантори БИ ЕНД СИ СЪРВИС и сме повече от 30 години в счетоводния бранш. В седемте си офиса в страната придлагаме на над 1000 клиенти нашите услуги, които започват то регистрации на фирми, минават през текущо водене на счетоводство на фирма по ДДС или нерегистрирани, годишно приключване на юридически и физически лица, данъчни и финансови консултации и много други. 

Интересувате ли се конкретно от "водене на счетоводство на фирма по ДДС"? В нашия уеб сайт и с наша помощ може да откриете това, от което се нуждаете. В секцията с ЦЕНИ има много промоции за новорегистрирани фирми, като някои от тях са: 

  • Един / Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една / две години.
  • Безплатна регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ на нови клиенти, при сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и  счетоводно обслужване за срок от една или повече години.
  • Безплатна регистрация по ЗДДС на нови клиенти, при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
  • Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти, при сключване на договор  за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
  • Отстъпки  от 5% и 10%  при авансово заплащане на  дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.

Ние предоставяме изчерпателен списък на счетоводните процедури за изготвяне на годишните финансови отчети и други счетоводни стъпки и процедури за компаниите за реализацията на една качествена услуга към крайния клиент.

Счетоводителите предлагат услуги на клиенти като фирми и физически лица, които им помагат да анализират финансовата информация, за да могат да вземат важни бизнес решения и да се отчитат пред държавните и данъчни служби.

Имате желание да научите повече? Не се безпокойте нашия сайт има за цел да ви информира!

За заявки, справки и допълнителна информация Тел: 0833332113




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден