Полезна информация за такси за счетоводни услуги!

такси за счетоводни услуги

Търсите "такси за счетоводни услуги" - днес имате добър шанс, защото сте попаднали на точния сайт.

Ако предлаганите от нас продукти или услуги са интересни за вас, може да се сдобиете с информация за тях чрез нашия уеб сайт!

Ние сме счетоводна къща БИ ЕНД СИ СЪРВИС и сме с над 30 години опит в извършването на счетоводни услуги, регистрациите на фирми, данъчно обслужване и консултации на фирми. Имами над 1000 клиента, доволни от качество и такси на счетоводни услуги, които предлагаме. Като фирма с дългогодишен обит в областа можем да ви дадем няколко съвета, относно такси за счетоводни услуги: 

- никога не избирайте фирмата, която предлага най-ниски такси за счетоводни услуги. След горчив опит с различни наши "колеги" при нас идват доста фирми, които са направили тази грешка и са се убедили по трудния начин че евтиното винаги излиза скъпо. Не е нужно да получите акт от НАП, от Инспекцията по труда или друга държавна институция, да ви запорират сметките за просрочени задължения или да ви подведат под съдебна отговорност за неща, които е можело да бъдат избегнати от един добър счетоводител, само защото сте направили избора си на такъв, на база минимални такси за счетоводни услуги. 

- друг съвет който даваме винаги е да не се сменя текущия счетоводител само на база промени в такси за счетоводни услуги. Добрият счетоводител е като добрият лекар. Както лекарят е запознат с детайлите в здравето на пациента който преглежда от години, така и счетоводителят е наясно с детайлите и финансовото здраве на клиента си. Между счетоводител и клиент би следвало да има връзка основана на професионализъм, доверие, честност и лоялност. Не се изкушавайте да прекъснете тази връзка и да градите такава от началото, само заради по-ниски такси за счетоводни услуги. Те винаги могат да се предоговорят и в крайна сметка да се окажете със същити дори и по високи такси за счетоводни услуги, изгубили доверения си счетоводител.

>> Виж актуални цени - промоции и калкулатор за такси тук <<

Тип Промоция Промоция
Цени от 40 лева на месец при сключване на договор с нашата счетоводна къща за абонаментно счетоводно обслужване.
За фирми с минимален обем на работа възможност за годишно счетоводно приключване с еднократна такса.
Един / Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови клиенти при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една / две години.
Безплатни данъчни услуги и консултации за нови клиенти с договор за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една или повече години.
Безплатна регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ за нови клиенти при сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и счетоводно обслужване за срок от една или повече години.
Безплатно вземане/носене на документи от офис Важи за рамките на град Бургас, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една година.
Безплатна регистрация по ЗДДС на нови клиенти при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
Спешен телефон за връзка с нас без почивен ден 365 дни в годината, за нови клиенти със сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една година.
Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
Безплатен пакет от допълнителни административно-счетоводни услуги за нови клиенти при сключване на договор за счетоводно обслужване от нашата счетоводна фирма за срок от минимум една година.
Отстъпки от 5% и 10% при авансово заплащане на дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.

Ако все пак, четейки това сте решени да смените своя счетоводител, защото просто не сте доволни от качеството на работата му, то в нашата счетоводна къща ще намерите доверения партньор, който сте търсили. Ние ще ви предложим изключително добро съотношение между качество и такси за счетоводни услуги, може би най-доброто на пазара. 

Като професионалисти разполагаме с нужната клалификация и опит натрупан през годините работа като Счетоводна кантора.

>> Виж тук актуални цени и такси! << 

Ние от БИ ЕНД СИ СЪРВИС бихме желали да разберем повече за вас! Това ще ни помогне да ви предоставим по-качествена услуга.

Каквито и да бъдат вашите търсения на информация ние можем да се постараем да ви информираме от уеб сайта ни или чрез консултация по телефон или имейл!

За по-обширно разглеждане на страницата ни посетете нашия уеб сайт в секция цени!

Вид услуга Цена за най-малка фирма (в лева) Цена за среден бизнес (в лева)
Месечно счетоводно обслужване 40-50 200
Данъчни консултации 60 150
Регистрация на фирма 300 500
Годишно счетоводно приключване 500 1200




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден