Заверяването на документи за чужбина се извършва в офисите на НАП

Заверяването на документи за чужбина се извършва в офисите на НАП

От 15 октомври 2018 г.  документите, издадени от орган по приходите на Национална агенция за приходите, които подлежат на легализация от Министерство на външните работи (МВнР), ще се заверяват от компетентната за лицата териториална структура на НАП.

В тази връзка лицата, които желаят издаден от НАП документ да бъде заверен с оглед последваща легализация от МВнР, трябва да заявят това чрез подаване на Искане за издаване на документ(Обр. № Окд-51).

Обръщаме внимание, че от 15 октомври 2018 г. дирекция СИДДО в Централно управление на НАП няма да заверява, издадени от орган по приходите на НАП документи, подлежащи на легализация от МВнР.

Източник: Националната агенция по приходи

 

В счетоводни кантори B&Si Service може да получите всякаква информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистрация на фирми . В секцията за Въпроси и отговори са поместени решенията на счетоводни и данъчни казуси, полезни както за професионални счетоводители , така и за предприемачи, които са предпочели да не възлагат счетоводното обслужване на счетоводни къщи , а са решили сами да водят фирменото си счетоводство . Разгледайте и секцията Новини, където ще се запознаете с новостите във счетоводството, финансовия и данъчно-осигурителния свят. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените Контакти.

 

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден