Харесайте ни във Facebook

By MAXCART
Моля изчакайте...10 секунди Затвори

Видео консултации

Видео консултации

 

 

Здравейте,

Ние сме счетоводни къщи БИ ЕНД СИ СЪРВИС. Зад името ни стоят над 30 години професионален опит в областта на счетоводството и данъците. Извършваме пълната гама счетоводни услуги, регистрации на фирми и администриране, разрешаваме данъчните ви  казуси, предлагаме консултации съпътстващи бизнеса и много други.

Наред с услугите които предлагаме, от близо 6 години имаме рубрика за безплатни онлайн консултации в нашия сайт. Досега в тази кампания сме отговорили на над 1000 ваши въпроса. Това значи, че заедно сме преодолели над 1000 препядствията по пътя към реализацията на бизнес начинанията ви. За да сме в крак с развиващите се технологии и да сме една стъпка по-близо до вас решихме да направим и видеоблог, в който да споделяме клипове с интересни казуси и практически решения, полезни както за малкия предприемач, така и за утвърдени вече фирми. В сайта ни, в канала ни в YouTube и във страниците ни във фейсбук и туитър ще публикуваме клипове с вашите въпроси и нашите отговори към тях. Ще се стараем да отговаряме на достъпен език с по-малко „закони“, „алинеи“ и „параграфи“ и повече реални решения с практическа насоченост. 

Ние растем заедно с вас и ще се радваме на отзивите и препоръките ви за да можем съвместно да развиваме тази онлайн рубрика и да помагаме на все повече предприемачи да се справят с трудностите и да постигат целите си. Ако искате да получавате актуални ъпдейти за новите ни клипове в YouTube можете да се абонирате за канала ни. Споделяйте своите мнения в полето за коментари под клипа или дайте вашата оценка с „лайк“ бутона. Вашето мнение за работата ни е важно за нас и ще го вземем предвид като насока за следващите ни проекти. 

В сайта ни можете да разглеждате видеата в Списък по дати или направо да видите Всички видеа на едно място. 

Приятно гледане!

Web Analytics