Само три месеца до наградата от 50 000 лв. от Лотарията на НАП

Само три месеца до наградата от 50 000 лв. от Лотарията на НАП

Над 24 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв. - голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Големият победител ще стане ясен на 10 декември, на живо, в ефира на bTV. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 333 млн. лв., а средно от старта на Лотарията един участник регистрира по около 340 касови бележки. Най-активни са участниците от Видин – със средно регистрирани по 418 фискални бона на човек, както и в Ямбол – с по 416 бележки.

Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 5 200 последователи и 4760 харесвания от регистрирани потребители.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена в почивния 24 септември в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов телевизор. Месечният победител с награда от 2000 лв. ще бъде определен на 15 октомври, отново в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Източник: Националната агенция по приходите

В счетоводни кантори B&Si Service може да получите всякаква информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистрация на фирми . В секцията за Въпроси и отговори са поместени решенията на счетоводни и данъчни казуси, полезни както за професионални счетоводители , така и за предприемачи, които са предпочели да не възлагат счетоводното обслужване на счетоводни къщи , а са решили сами да водят фирменото си счетоводство . Разгледайте и секцията Новини, където ще се запознаете с новостите във счетоводството, финансовия и данъчно-осигурителния свят. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените Контакти.

 

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден