Счетоводни къщи Бургас

Счетоводни къщи в Бургас
 

В град Бургас е основа счетоводната кантора B&Si Service, като историческият първия офис беше на ул. Гладстоун 70, но няколко години по-късно се разширихме до момент, в който офисът ни стана малък. Така в края на 2018та се преместихме в нов по-голям офис на ул. "Гео Милев" №12. С течение на времето и постоянно растящия брой клиенти, през 2023-та нашата счетоводна къща отново се премести на настоящия си адрес в идеалния център на Бургас, ул. "Конт Андрованти" № 2А, точно до сградата на Национална агенция за приходите (НАП).

Другият ни счетоводен офис в Бургас се намира в квартал Възраждане, пл. "Жени Патева" № 2, точно под Агенцията по вписванията (театър Адриана Будевска).

Нашите услуги включват текущо счетоводно обслужване, данъчни консултации, отчитане на заплати, допълнителни административни услуги, годишно счетоводно приключване , регистрация на фирми и още много други.

Изберете нас в Бургас, за да се възползвате от нашето сплотено и гъвкаво счетоводно обслужване, което отговаря на всички вашите изисквания и ви помага да постигнете финансовия успех, който заслужавате.

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД - Контакти на счетоводните къщи в Бургас

Счетоводна къща Бургас, Център Счетоводна къща Бургас, Възраждане
Адрес: Бургас, ул. "Конт Андрованти" № 2А Адрес: Бургас, пл. "Жени Патева" № 2
Тел.: 0876 882 012 Тел.: 0883 332 113 , 0888 827 675
E-mail: office-burgas@bsiservice.eu E-mail:office-burgas@bsiservice.eu
Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30; Събота и Неделя: Почивни дни Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30; Събота и Неделя: Почивни дни

 

Адрес на счетоводна къща Бургас, Център

Адрес на счетоводна къща Бургас, Възраждане

Защо да изберете нас - счетоводната къща B&Si Service в Бургас?

Професионализъм и качество: Ние поставяме качеството на първо място във всичко, което правим. С нас получавате счетоводни услуги, които са отличени с висок стандарт на професионализъм и точност. Винаги сме на разположение, за да ви предоставим компетентни съвети и решения за вашия бизнес.

Обединение на поколения: Нашият екип се отличава с разнообразие - млади, амбициозни професионалисти работят ръка за ръка с опитни счетоводители. Тази хармонична комбинация от младост и опит ни позволява да покрием всички аспекти на счетоводството и да ви осигурим индивидуални и комплексни решения.

Централно местоположение: Намираме се в идеалния център на Бургас, което прави нашия офис лесно достъпен за всички наши клиенти. Просторният и модерно обзаведен офис създава комфортна обстановка за срещи и консултации

Индивидуален подход: Разбираме, че всеки бизнес е уникален, и затова сме гъвкави в нашия подход. Ние прислушваме се към вашите изисквания и цели, за да предоставим персонализирани счетоводни решения, които точно отговарят на вашия бизнес.

Изберете B&Si Service в Бургас, защото сме готови да бъдем вашите надеждни счетоводни партньори, на които можете да се доверите. Нашата цел е да ви подкрепим в постигането на финансовия успех на вашия бизнес и да ви осигурим спокойствие във всяка счетоводна област.