Счетоводна къща Русе

Счетоводител Русе

Счетоводна кантора B&Si Service започна дейност в Русе през 2014 година в малък офис до Изчислителния център, но след увеличение на обема работа, счетоводният офис се премести в бизнес сградата до Ботевата градинка, в центъра на града. През 2020 година сменихме и тази локация и в момента наша счетоводна кантора се намира на адрес ул. "Борисова" №8.
Офисът има повече възможности и гъвкавост при счетоводните услуги - текущо счетоводно обслужване, данъчни услуги, отчитане на заплати, финансов анализ, регистрация на фирма и други.
Друг голям плюс е, че счетоводният офис се намира на централния площад, точно до община, което го прави изключително комуникативен и удобен за клиентите му.

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД  - Контакти за офис Русе

Адрес:  Русе, ул. "Борисова" №8

Тел:      0888 151 661

​​e-mail: office-ruse@bsiservice.eu

Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30

​                               Събота и Неделя: Почивни дни     

 

Защо да изберете нас- счетоводна къщи B&Si Service Русе?

Изборът на счетоводен партньор е ключов решителен момент за всяка компания, и ние в B&Si Servieе сме горди да Ви предложим най-доброто счетоводно обслужване за град Русе.

  • Ефективност и надеждност: Ние работим с цел предоставяне на надеждни и точни счетоводни решения Вярваме в своевременността и качеството на нашите счетоводни услуги.
  • Гъвкавост и персонализация: Вашите нужди са уникални, и ние сме гъвкави в създаването на решения, които са напълно насочени към вас. Не съществуват два еднакви бизнеса, и затова ние прилагаме индивидуален подход към всяка компания в Русе.ч
  • Интергриран подход: В счетоводна кантора B&Si Service Русе ние се стремим да бъдем ваш пълен счетоводен партньор, предоставяйки широк спектър от услуги, които покриват всички аспекти на счетоводството.
  • Прозрачност и сигурност: Вашите данни и информация са от решаващо значение. Затова, ние се грижим за тях с високи стандарти