Счетоводна къща Пловдив

Счетоводител Пловдив

Счетоводният офис в Пловдив отвори врати през 2017 година, като така разшири семейството на счетоводните къщи B&Si Service и предостави възможност на жителите на града да ползват нашите счетоводни услуги. Офисът в Пловдив се намира се в една от най-старите кооперации в града, на изключително комуникативно място на ъгъла на бул. Руски и ул. Шандор Петьофи.

Екипът има вече изключително съчетание между хъс, устрем, професионализъм и ерудицията на по-опитните колеги. Съчетанието от една част на амбиция за високи резултати и дългогодишния опит, осигурява изключително качество и надеждност на предлаганите счетоводни услуги - текущо счетоводно обслужване, данъчни услуги, отчитане на заплати, финансов анализ, регистрация на фирма и други.

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД  - офис Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. "Петьофи" № 1 (бул. Руски 79/81)

Тел:      0888 501 661

             0877 501 668

​​e-mail: office-plovdiv@bsiservice.eu

Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 -17:30
​                               Събота и Неделя: Почивни дни     

 

Защо да изберете нас- счетоводна къщи B&Si Service- Пловдив?

1. Съвременни практики и методи: Ние сме постоянно на върха на счетоводните иновации, използвайки съвременни практики и методи. Това ни позволява да ви предоставим точни и надеждни счетоводни услуги, които се адаптират към бързо променящите се изисквания на бизнеса.

2. Персонализирано обслужване: Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален, и затова сме горди да предоставим персонализирано счетоводно обслужване. Нашата цел е да разберем вашите специфични потребности и цели, за да можем да ви предоставим решения, които са най-подходящи за вашия бизнес.

3. Надеждност и доверие: Нашата счетоводна къща е изградена върху принципите на надеждност и доверие. С годините сме си спечелили репутация на надежден и сигурен партньор за всички наши клиенти. Можете да се доверите на нас, че ще поддържаме вашата финансова информация с високи стандарти на сигурност и поверителност.

4. Конкурентни цени: Ние предлагаме конкурентни цени за нашите счетоводни услуги, които отразяват стойността, която ние доставяме. Вярваме, че качественото счетоводство не трябва да бъде непосилно за вашето бизнес и работим усилено, за да ви предоставим достъп до най-доброто, без да изпразним вашия бюджет.

Изберете нас, защото вярваме, че комбинацията от съвременни практики, младост и опит ни прави най-добрия избор за вашето счетоводство. С B&Si Service, вие получавате най-добрите счетоводни услуги в Пловдив.

За да научите повече за това как може да бъде вашият надежден счетоводен партньор, свържете се с нас в офиса ни на ул. "Петьофи" № 1 или чрез онлайн консултация.