Надзорният съвет на НОИ утвърди проект на наредба, регламентираща реда за избор на осигуряване

Надзорният съвет на НОИ утвърди проект на наредба, регламентираща реда за избор на осигуряване

 

Надзорният съвет на Националния осигурителен институт (НОИ) на свое заседание днес разгледа и утвърди единодушно проект на Постановление на Министерския съвет за приемане на Наредба за реда за избор на осигуряване, внасяне и разпределяне на задължителните осигурителни вноски, вноските за Фонд "Гарантирани вземания на работниците и служителите" и за обмена на информация.

За заместник-председател на съвета от квотата на работодателите бе избрана Румяна Георгиева от КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България). На заседанието си от 2 юли т.г. Надзорният съвет избра за заместник-председател като представител на национално представените синдикални организации президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.

Източник : Национален осигурителен институт

 

В счетоводни кантори B&Si Service може да получите всякаква информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистрация на фирми . В секцията за Въпроси и отговори са поместени решенията на счетоводни и данъчни казуси, полезни както за професионални счетоводители , така и за предприемачи, които са предпочели да не възлагат счетоводното обслужване на счетоводни къщи , а са решили сами да водят фирменото си счетоводство . Разгледайте и секцията Новини, където ще се запознаете с новостите във счетоводството, финансовия и данъчно-осигурителния свят. При възникнали въпроси, оставаме на ваше разположение на посочените Контакти.

 

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден